Een woordje uitleg over ons.

In 2013 richtte Ahmet Demir de onderneming Dema Bouwwerken op.
Niemand kon toen vermoeden dat hiermee de “fundering” van een succesvolle onderneming gelegd was.
De kwaliteit van onze dienstverlening en opgeleverde betonwerken en ruwbouwprojecten zorgden ervoor dat het aantal opdrachten snel toenam.
Een groei was dan ook de enige optie om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Vandaag kunnen onze opdrachtgevers, waaronder particulieren, projectontwikkelaars en architecten, terugvallen op een team van vakspecialisten.

Naast de hoogwaardige kwaliteit onderscheidt Dema Bouwwerken zich door de grote mate van flexibiliteit. Bij ons kunt u terecht voor zowel deelprojecten, maatwerk als de volledige ruwbouw van uw woning, kantoor, winkel, appartementsgebouw, enz.
Voor meer informatie over onze mogelijkheden, klikt u best op de knop hieronder, of neemt u vrijblijvend contact op met ons.

Snelle groei

De laatste jaren realiseerde Dema Bouwwerken een zeer snelle groei. Dit leidde zowel tot een forse stijging van het aantal gerealiseerde projecten, het aantal medewerkers, het aantal lopende werven als de financiële cijfers.
Ondanks de sterke groei blijven wij een bedrijf waar laagdrempeligheid en een gemoedelijke sfeer overheersen.

Dema Bouwwerken onderscheidt zich op de markt door het realiseren van zowel kleine, middelgrote als grote bouwprojecten. Je kunt ook groot zijn in kleine werven, zo luidt onze filosofie.

1995
Opleiding
Nadat ik mijn opleiding succesvol beëindigd heb, ben ik aan de slag gegaan.
2003
Ervaring opgedaan
Eerst heb ik gewerkt bij een grote aannemer die gespecialiseerd is in ruwbouwwerken. Zo heb ik eerst wat ervaring opgedaan voor ik mijn eigen zaak heb opgestart.
2013
Ontstaan Dema Bouwwerken
In 2013 is Dema Bouwwerken geboren. Niemand had ooit gedacht dat dit direct het begin was van een bloeiende zaak.
2020
Nu & toekomst
Klanttevredenheid is voor ons een must! Zo doen wij er alles aan onze klanten de beste service te geven, in zowel het bijstaan met de bouw als uw droomwoning te realiseren met hoogwaardige materialen.

Telefonisch contact

0484/54.34.42

Heb je vragen? Twijfel zeker niet contact op te nemen met ons.

E-mail:
info@demabouwwerken.be

Wij gaan voor 100% tevredenheid!

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen.