Na onze jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende ruwbouwprojecten, hebben we de reputatie verworven van betrouwbare aannemer die zijn beloften naleeft. Om tot het gewenste resultaat te komen, voeren we strenge kwaliteitscontroles uit en waken we erover dat ons personeel hun vak naar meer dan behoren uitvoert.
Voor zowel nieuwbouw, renovatie en betonwerken kan je bij Dema Bouwwerken terecht.

NIEUWBOUW

Een huis bouwen ‘from scratch’? Bij Dema Bouwwerken hielpen we al meerdere mensen naar hun droomwoning. Eens de grond gekozen is, komt het leuke werk. Zet samen met de architect je ideeën op papier: open keuken, ruime badkamer, een woonkamer waar de gezelligheid van afspat,… We overlopen elk element van je huis en ontwerpen ruimtes waar jij volop kan leven. Met een nauwkeurig plan kunnen we snel en efficiënt aan de slag.

RENOVATIE

Wanneer een aannemer zich bezig houdt met renovatiewerken gaat deze een gedeelte van het gebouw of het gehele gebouw terugbrengen in de originele staat, of zelfs nog beter dan ervoor. In veel gevallen wordt dit gedaan omdat de huidige staat slecht of achterstallig is of niet meer voldoet aan de hedendaagse energienormen.

BETON KELDERS

Een betonkelder is volledig maatwerk en kan, indien nodig, aangepast worden aan de wensen van de klant. Een van de prioriteiten van een betonnen kelder is uiteraard de waterdichtheid.

PREFAB KELDERS

Bij deze gebruiken we hetzelfde bouwsysteem als bij betonkelders, maar dan met grote betonnen panelen. Deze panelen worden ter plaatse tot een waterdicht geheel afgewerkt met behulp van beton.

BETONNEN TRAPPEN

Bij betonnen trappen is het heel belangrijk dat de tredes goed uitkomen. Hiervoor is een voorstudie zeer belangrijk.

Contacteer
ons

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen!

Contacteer ons